Νέα - Ανακοινώσεις

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ν.Μ.Ε.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ν.Μ.Ε.

Για μία ακόμη χρονιά  οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να αρμενίσουν στο χρόνο, να γνωρίσουν τις πρώτες προσπάθειες του ανθρώπου να ταξιδέψει στη θάλασσα, να ανακαλύψουν τις ιστορίες των αρχαίων πλοίων και ναυαγίων. Οι μικροί επισκέπτες μας θα μεταμορφωθούν σε ήρωες της Επανάστασης και θα ναυμαχήσουν δίπλα στον Κανάρη, τον Μιαούλη, την Μπουμπουλίνα, ενώ θα ζήσουν από κοντά την περίοδο των μεγάλων αλλαγών στην ναυσιπλοΐα με την έλευση του ατμού, αναλαμβάνοντας οι ίδιοι την διακυβέρνηση ενός παλιού ατμόπλοιου.

Φέτος στα, ήδη, υπάρχοντα προγράμματα θα ενταχθεί και το πρόγραμμα «Ταξιδεύοντας με τα αρχαία πλοία», για μαθητές της Α΄, Β΄ και Γ΄  Δημοτικού. Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία στο πλαίσιο των εορτασμών της Ευρωπαϊκής Ημέρας Θάλασσας 2015 και της περιοδικής έκθεσης «Πειραιάς: Το λιμάνι των Τριήρων» που πραγματοποίησε το Μουσείο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα μπορείτε να  επισκεφτείτε την ενότητα Εκπαίδευση.

Για τη συμμετοχή στα προγράμματα απαιτείται συνεννόηση με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και Ξεναγήσεων. (Τηλ.: 210-4516264, 210 4516822, Καθημερινά 9:00-15:00, εκτός Δευτέρας και Κυριακής).

Σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά!

 

 

Share